Jeans Outlet Haarlem
PAUL KRUGERKADE 18 | HAARLEM | 023 542 3740

Over Jeans Outlet Haarlem


Winkels waar je dure broeken kunt kopen zijn er al genoeg? ?Of je ook tegen een scherpe prijs een spijkerbroek hebt met een ?snelle? pasvorm? Niet voor niets heet ons huismerk Faster!?, lacht Willem Mooij.

Bij de Jeans Outlet koop je al voor vijftien euro een beste jeans.? Vraag hem niet hoeveel broeken er zijn. Veel, heel veel. Een blauwe zee aan spijkerbroeken in kasten en op tafels. Waarbij ?meer halen, minder betalen? het motto is. Ook zomerbroeken in allerlei kleuren en stoffen hangen in de rekken. Bovendien in kindermaten.

Omdat de Haarlemmer al jaren in de kledingbranche actief is, weet hij precies de leuke, snelle modellen in te kopen. En dat je door kwaliteit te bieden, klanten aan je bindt. ?De Jeans Outlet staat voor A-kwaliteit. Dat is mijn garantie. Eigentijdse modellen die ? zeg ik eerlijk ? vaak een kopie zijn van de grote merken. Maar dan met een betaalbaar prijskaartje. De stof komt bijvoorbeeld vaak uit modeland nr.1 Italie, de kwaliteitsfournituren uit Duitsland. De kwaliteit is echt goed, want ik wil graag dat de klanten terugkomen.